FB Logo

          CORIEN – VOCALS:
“Het is heerlijk om in een band te zingen waar iedereen zich helemaal geeft. Als ik iets lekker vind is het zingen vanuit de puntjes van mijn tenen, met ballen zeg maar. Dus spelen we nummers waar ik kwa tekst en muziek wat mee kan. Als dat allemaal klopt, en er is ook nog eens enthousiast publiek, dan ga ik los. Verrassen, dat is het keyword. Geen allendaagse covers maar eigen-wijze songs. Kom gerust eens kijken. LeBrock is rock in al zijn facetten… See you soon!”
ROBERT – GUITAR: 
“Geïnspireerd door de rock klassiekers van Santana, Gary Moore, Rainbow, Def Leppard, maar bovenal de Scorpions, heb ik in mijn jeugd de elektrische gitaar opgepakt en sindsdien nooit meer losgelaten. Het liefst speel ik met veel distortion of overdrive – zowel de slag- als de solopartijen. Dat kan natuurlijk het best in een onvervalste rockband als Lebrock.
Door de minimale bezetting van LeBrock : bas – gitaar – drums en vocals, kan ik naar hartelust mijn gang gaan. Belangrijk aan ons repertoire vind ik zaken als herkenbaarheid,power en emotie.
Tenslotte : You’re never too old to rock …..”
      
  JOOP – DRUMS:
Mijn manier van spelen laat zich het beste vangen in de woorden strak & stevig, waarbij elke klap een functie heeft. Mijn stijl van drummen kan je met recht dynamisch noemen en als geboren rockdrummer kan ik mijn ei dan ook volledig kwijt in het LeBrock repertoire. Een extra dimensie vormen voor mij mijn subtiel ingevulde backing-vocals die naadloos in onze wall of sound vallen!”

 

AAD – BASSGUITAR:
“Samen met Joop leg ik de solide basis onder onze rock nummers: basic en met veel aandacht voor de specifieke sound van het nummer: ik ga dan ook graag creatief met effecten aan de slag om daarmee echt iets toe te voegen. Voor de rest vind ik dat je bass & bassdrum tot diep in het publiek moet kunnen voelen, zodat het geheel stevig overeind blijft. Tenslotte nog een ander voordeel van LeBrock: je komt nog eens ergens!”
        2COMMENTS
  • Andien

    Heerlijk!! Vanavond even terug naar de eighties met jullie geweldige optreden in Panta Rhei in Vlissingen. Ik heb super genoten! Nummers van Uriah Heep (seventies!) en UFO, Alice Cooper en Herman Brood. Ik ga – veel te vroeg – helemaal blij naar huis. DANK JULLIE WEL!!

  • aad

    Geweldig & prima om te horen – dat genieten was wederzijds ! Blijf op de hoogte via http://www.lebrock.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *